markPostAsRead(6519);
پژوهشگران معتقدند که ابزارهای سنگی باستانی کشفشده در برزیل، که پیشتر گمان میرفت ساخته دست انسانهای اولیه باشد، در حقیقت ساخته و پرداخته میمونها است.
وبسایت هنر و طراحی Artnet با ارجاع به مقالهای دانشگاهی گزارش داده که پژوهشگران بر این باورند که ابزارهای سنگی باستانی یافتشده در برزیل، نه به انسانهای نخستین، بلکه به میمونهای کپوچین تعلق دارد. آگوستین ام. آگنولین، باستانشناس، و فدریکو ال. آگنولین، دیرینهشناس، ماه نوامبر مقالهای در مجلهی The Holocene منتشر کرده و اظهار داشتند: «محوطههای باستانشناسی اولیه برزیل ممکن است به میمونهای کپوچین مربوط باشد.»
بر اساس گزارش ساینس آلرت، این مقاله اذعان میدارد که باستانشناسان در کاوشهای گذشته خود در پدرا فورادا، آثاری را کشف کردهاند که تصور میکردند ابزارهای سنگی باستانی ساختهشده از تکههای کوارتز و کوارتزیت محلی است. پدرا فورادا مجموعهای از بیش از ۸۰۰ محوطه باستانشناسی است که در شمالشرقی برزیل قرار دارد.
به گفته این مقاله، قدیمیترین ابزار سنگی کشفشده حدود ۵۰ هزار سال قدمت دارد. به این ترتیب، برخی دانشگاهیان با اشاره به این مقاله گفتند شواهدی از حضور انسانهای اولیه در این منطقه وجود دارد.
با این حال، یافتههای غیرمنتظره سال ۲۰۱۶ این تئوری را نقض کردند. یافتههای این مطالعه نشان داد که میمونهای کپوچین در شمال برزیل قادر به ساخت و استفاده از ابزارهای سنگی مختلف هستند. این یافتهها، که برای اولین بار در سال ۲۰۱۷ مطرح شد، احتمال دادند که ممکن است کشفیات پدرا فورادا به دست میمونها صورت گرفته باشد و نه انسانها.
نویسندگان مقاله The Holocene اکنون شواهد قانعکنندهای دارند که نشان میدهد آن ابزارها ساخته انسان نبودهاند. فدریکو ال. اگنولین گفت: «بررسی ما از شواهد نشان میدهد که محوطههای باستانی در برزیل به آمریکاییهای اولیه تعلق ندارد؛ بلکه ساخته و پرداخته میمونها است.»
پژوهشگران ابزارهای یافتشده در پدرا فورادا را با ابزارهایی که امروزه میمونهای کپوچین میسازند مقایسه کردند. آگوستین ام. اگنولین گفت: «نتیجه شگفتانگیز بود: هیچ تفاوتی بین ابزارهای فرضی مربوط به ۵۰ هزار سال پیش و ابزارهای ساختهشده توسط میمونهای امروزی وجود نداشت.»
پژوهشگران مطالعات و مشاهدات گذشته جمعیتهای میمون کپوچین را بررسی کردند که نشان میدادند این نخستیسانها از ابزارهای کوچکی مانند چکش و از سنگهای بزرگ و صاف بهعنوان سندان برای شکستن پوسته مغزهای گیاهی و دانهها استفاده میکنند. آگوستین ام. آگنولین گفت: «نتیجه این است که سنگهای استفادهشده اغلب میشکنند و قطعات سنگی تولید میکنند که شبیه سنگهایی است که انسانها هنگام ساخت ابزارهای سنگی تولید میکنند.»
علاوه بر این، پژوهشگران در مقاله The Holocene با اشاره به نبود آتشدان یا آثاری از بقایای مواد غذایی، گفتند شواهدی وجود ندارد که نشاندهنده حضور انسان باشد. فدریکو ال. اگنولین گفت: «مطالعه ما نشان میدهد که ابزارهای کشفشده در پدرا فورادا و سایر محوطههای نزدیک در برزیل، حاصل شکستن مغزهای گیاهی و سنگها توسط میمونهای کپوچین حدود ۵۰ هزار سال پیش بوده است.»
عالی0%
خیلی خوب0%
خوب0%
نسبتا خوب0%
دوست ندارم0%
پویا آزاداندیش
عقل چیست؟
پویا آزاداندیش
چرا به دیگران بگویم من خداناباورم؟
پویا آزاداندیش
معرفی کتاب پیش درآمدی بر خودشیفتگی
پویا آزاداندیش
معرفی کتاب آتئیسم برای نوآموزان
پویا آزاداندیش
براساس علم، خدا وجود ندارد
Dexter Freethinker
آزاداندیشی چیست؟
اسلام چگونه پدید آمد؟
پویا آزاداندیش
عبدالرئوف محمد؛ از وزارت طالبان تا تهدیدی برای امنیت غرب
پویا آزاداندیش
نانسی دوپری مادربزرگ افغانستان
چرا بعضی افراد در معرض مرگ شاد هستند؟
How I was raised in an Islamic community
خداناباوری جرات یا اشتباه؟
پویا آزاداندیش
An exciting journey from faith to disbelief
Dexter Freethinker
تلاوت یا مطالعه قرآن؟
Dexter Freethinker
Does Islam Preach Jihad?
پویا آزاداندیش
چرا انسانها دم ندارند؟
پویا آزاداندیش
چرا نخستیسانان مغزهای بزرگی دگرگشت دادند؟
پویا آزاداندیش
دگرگشت چیست؟
پویا آزاداندیش
کروموزوم چیست؟
پویا آزاداندیش
DNA چیست؟
پویا آزاداندیش
کدام سیاره به زمین نزدیکتر است؟
پویا آزاداندیش
ساعت ساز نابینا
پویا آزاداندیش
حقوق بشر
پویا آزاداندیش
صد سال تحولات سیاسی افغانستان
No results available
Resetاز شما که در نظر دارید با کمک مالی خود، به فعالیت های سازمان غیرانتفاعی ایکس مسلم کمک کنید، صمیمانه سپاسگزاریم.
ایکس مسلم، یک سازمان غیرانتفاعی است که با هدف آزادی کشور عزیز ما از خرافات اسلامی، در میان هموطنان خود که در سراسر جهان زیست میکنند، فعالیت می کند. ما معتقدیم که اسلام دینی خشونتزا، تروریست پرور و زن ستیز است. ما تلاش می کنیم تا این پیام را به گوش جهانیان برسانیم و به مسلمانانی که به حقوق بشر ارزش قائل هستند، کمک کنیم تا با تفکر مستقل و خردمندانه، به باورهای خود بنگرند.